SIIKALAHTI 1918 -larppitrilogia

Click here to edit subtitle

SIIKALAHTI I: VALKOINEN

6.1.1918. Venäjän lisäksi myös Ranska ja Ruotsi ovat juuri tunnustaneet Suomen itsenäisyyden ja siikalahtelaiset ovat kokoontuneet juhlimaan nuorta valtiota. On tätä odotettukin ja on tämän eteen tehty töitä, vaarannettu ja uhrattu paljon! Ja nyt, vihdoinkin: itsenäisyys! Juhlatunnelmasta huolimatta moni on hieman huolissaan, sillä nuoren valtion tulevaisuus näyttää epävarmalta: maa on yhä täynnä venäläistä sotaväkeä, Venäjällä riehuu verinen sisällissota ja Helsingistä kantautuu jatkuvasti levottomuutta herättäviä tarinoita työläisten ja venäläisten matruusien rellestämisestä, Kouvolassa punakaarti järjestää näyttäviä aseharjoituksia. Siikalahdellakin moni arkailee kulkea iltaisin työväentalon ohitse, sen verran hurjaa menoa siellä nykyään kuuluu olevan. Kenelle kuuluu valta Suomenmaassa ja mikä on nuoren valtion tulevaisuus?

Siikalahti 1918 -pelisarjan ensimmäinen peli ajoittuu tammikuun 1918 ensimmäisiin päiviin. Siikalahden vallasväki kokoontuu kartanolla pikaisesti järjestettyihin vapaudenjuhliin juhlistamaan juuri tullutta tietoa itsenäisyydestä. Tulevaisuus on mahdollisuuksia täynnä, mutta synkät pilvet kasautuvat jo taivaanrantaan. 

Pelissä on 29 hahmoa, joista osa on pelikohtaisia, osa on mukana myös osassa muista sarjan peleistä. Ikäraja pelissä on 16 vuotta.

Peli pelataan Kirkkonummella 13.1.2018. Pelimaksu on 30 euroa. Pelimaksuilla katetaan pelipaikan vuokra sekä pelissä tarjottavat ruoat ja juomat sekä peliin tehtävät proppihankinnat.